1
2 minuuttia
Suositellut artikkelit

Miten hallitset avokadon kypsymistä, jotta voit syödä sen juuri täydellisenä kypsänä
Näin arvioit avokadon kypsyyden, nopeutat tai hidastat sen kypsymistä ja vältät pettymykset leivän tai salaatin päällä – käytännölliset vinkit arkeen.

Näin teet happamista mandariineista makeita 15 minuutissa – yksinkertainen kikka, jonka harva tietää
Ruoka ja reseptit

Tätä maustetta ei kannata lisätä keittoon: se pilaa maun, mutta silti moni käyttää sitä
Ruoka ja reseptit

Näin teet samettisen pehmeää perunamuusia: lisää yksi salainen ainesosa – eikä se ole voi
Ruoka ja reseptit

Jopa makeiset voivat olla hyödyllisiä – tiedätkö, mitkä niistä ovat?
Terveysneuvot

Näin saat sitruunan säilymään mehukkaana jopa 40 päivää helposti
Ruoka ja reseptit

Voiko kiiviä syödä kuorineen? Ravintoarvot, joista harva tietää
Terveysneuvot

Banaaninkuoren keittäminen kanelin kanssa – mitä hyötyä siitä on ja miksi sitä suositellaan?
Puutarhanhoito

Miksi kotitekoinen hillo homehtuu – ja miten estät sen lopullisesti
Ruoka ja reseptit

Miksi kuumia keitettyjä munia ei koskaan saisi laittaa kylmään veteen?
Ruoka ja reseptit

Viisi ammattia, joita tekoälyn on vaikea korvata – ja miten varmistat urasi kestävyyden tulevaisuudessa
Teknologia ja tiede

Kääri puiden rungot foliolla – ensi vuoden hedelmäsato kasvaa huomattavasti
Puutarhanhoito

Juokseeko ihminen sinua kohti vai sinusta poispäin? Tämä optinen illuusio paljastaa, millainen ajattelutyyli sinulla on vallalla.
Terveysneuvot

Vedenkeitin loistaa kuin uusi: näin poistat kalkin minuuteissa ilman kemikaaleja
Terveysneuvot

Millä sokerin voi korvata kahvissa: kuusi terveellisempää vaihtoehtoa
Ruoka ja reseptit

Tältä näyttää ”maailman kaunein pieni tyttö” nyt, 19 vuotta myöhemmin – kuvat
Viihde ja elokuvat

Miksi raakaa lihaa ei saa koskaan pestä ennen kypsennystä
Ruoka ja reseptit
Elämän maku

Kommentit